El único sitio en las Tierras del Ebro donde los niños y las niñas hablan inglés con niños y niñas ingleses de su edad.

Angloschool Idiomes es una academia dedicada a la enseñanza del inglés desde el año 1991.

Sabemos que la motivación es el principal motor del aprendizaje, por eso siempre nos estamos esforzando por ofrecer un servicio de calidad basado en la creatividad, impartiendo clases muy dinámicas para despertar la curiosidad del alumno, su interés y sobretodo la utilidad del idioma. Este último punto es de vital importancia para que el alumno mantenga la motivación al ver las aplicaciones prácticas que le aporta el conocimiento de la lengua inglesa.


En Angloschool Idiomes trabajamos con las nuevas tecnologías para acercar al alumno en el mundo  de la habla inglesa de forma directa con conversaciones reales con niños y niñas de otros países y con actividades plásticas y musicales. Solamente poniendo los cinco sentidos se adquiere un aprendizaje global y persistente con el tiempo. Nuestra experiencia acumulada durante todos estos años nos ha enseñado a trabajar con aquellas actividades que más ayudan a nuestros alumnos a integrar vocabulario nuevo y nuevos sonidos. Sabemos cuáles son las actividades más apropiadas en cada etapa del aprendizaje y sabemos cuáles son las actividades más motivadoras. En Angloschool Idiomes enseñamos inglés con los cinco sentidos: oída, tacto, olfato y gusto. Un aprendizaje de 360º para formar a nuestros alumnos con los cinco sentidos. Además, Angloschool Idiomes es un centro avalado por el Trinity College de Londres y Cambridge ESOL.

TESTIMONIOS

Sandra Ferreres Monllau

Ex-alumna

Vaig començar a Angloschool Idiomes quan tenia 3 anys. Tot el que recordo és diversió i aprenentatge: Cançons, llibres divertits, diverses activitats, manualitats… Al cap d´uns anys vam començar a l´acadèmia nova, moderna, perfecta, tot per estrenar…. Va ser genial també quan van començar a vindre profes americanes, amb les quals la classe era completament amb anglès. Era molt divertit, sobretot quan encara no dominàvem massa bé l´idioma i ens haviem d´espavilar per a poder comunicar-nos amb elles. Més endavant, la incorporació dels ordinadors que també va ser una motivació més per a continuar aprenent. Això sí, tampoc oblidaré mai les pel.licules de “Disney Magic English”!. L´anglès que vaig aprendre sempre ha estat molt útil per mi quan vaig de viatge per exemple perquè allà on vagis tothom parlar anglès o t´ho facilitat tot moltíssim. Per altra part, el meu domini de l´anglès ha estat tot un avantatge a l´hora d’ aconseguir una feina perquè la majoria de les entrevistes que m´han fet han estat en anglès, per tant, l´anglès no ha estat mai un impediment per mi a l´hora de trobar feina. Així que estic molt agraïda a tot l’ equip d´Angloschool Idiomes, sobretot a Irene, la seva directora i promotora amb la qui vaig estar dels 3 fins als 18 anys (més de mitja vida!). Recomanaria l`experiència a qualsevol persona que realment vulgui aprendre l ‘ idioma des de totes les seves vessants (gramàtica, comprensió lectora, auditiva i sobretot conversar en anglès). De fet tinc un grapat de nebots que hi van actualment a Angloschool Idiomes i que estàn aprenent moltíssim amb un accent i pronunciació genials! Això significa que Angloschool continua realitzant la seva feina de manera excel.lent! Gràcies per contagiar-,e la passió per aquest fascinant idioma Irene!

Victòria Also Valmaña

Ex-alumna

Vaig començar a l’acadèmia Angloschool Idiomes quan tenia tres anys i des d’aquell dia ja no m’he tornat a separar de l’anglès en cap moment, de fet, això va ser el que em va portar a cursar el grau de Traducció i Interpretació d’anglès. Des del principi, l’anglès em va atrapar. A l’acadèmia, quan érem massa petits per seguir un llibre de gramàtica, fèiem jocs i cantàvem cançons en anglès. Cantar és una bona manera de començar a practicar la pronúncia i d’acostumar l’oïda a tots aquells sons nous. Quan vaig créixer vaig veure que a l’escola sempre anava un pas per davant de la resta de companys que no feien anglès com a extraescolar. A Angloschool Idiomes dedicàvem una bona part del curs a conèixer la cultura anglesa i nord-americana, ens disfressàvem per Halloween i per Nadal cantàvem Christmas Carols, cosa que ens feia sentir com un autèntic nen anglès. Ara bé, el millor va ser adonar-me que, amb el pas dels anys, el meu nivell millorava cada vegada més. Va arribar un punt en què era perfectament capaç de relacionar-me amb les professores natives que venien cada curs, també podia llegir llibres en anglès o mirar pel·lícules en versió original. Tot això ens aproximava més i més a la cultura i a la vegada ens servia de motivació per seguir estudiant anglès. Tot el que vaig aprendre durant aquells anys m’ha acompanyat fins al dia d’avui. Puc dir que gràcies a l’anglès he acabat una carrera que em permetrà dedicar-me a una cosa que realment m’agrada i que mai no deixarà d’obrir-me noves portes.

Aina Cid Centelles

Ex-alumna

Vaig començar a l´acadèmia Angloschool Idiomes quan tenia tres anys. A pesar de tots els anys que vaig anar, fins als 17 anys, la motivació per anar no la vaig perdre mai perquè sempre feiem activitats variades i divertides adequades a la nostra edat. Vaig començar a fer rem i no tenia cap problema en entendrem amb remers d´altres països i em sentia molt orgullosa i cada cop m´adonava més de la importància de l´anglès i en volia aprendre més. El meu domini de l´anglès als 18 anys em va ser imprescindible a l´hora d´aconseguir una beca per estudiar i entrenar als Estats Units i també és imprescindible en l`esport que em dedico, sóc remera a nivell internacional i gràcies a l´anglès aprés em puc desenvoldre perfectament a qualsevol país i relacionar-me en tothom.

Maria José Rallo Moya

Mare

Les meves filles i jo anem a Angloschool Idiomes. La meva filla petita en 10 anys parla en nens i nenes d´Estats Units sense cap problema, va molt contenta a classe i gaudeix aprenent i de l’ altra filla també estic molt contenta i orgullosa perquè només en 15 anys es va treure el B2 sense cap problema, realment l’ aprenentatge és real i de màxima qualitat. Estic molt contenta en veure el que saben i de la manera que el parlen.

Marga Pujol

Mare

La meva filla va començar a Angloschool Idiomes als 10 anys. A 4rt d´ESO la vam enviar a Irlanda a fer un curs escolar. L´esperiència va ser molt positiva. Tot era en anglès, cosa que gràcies al nivell que tenia, no va tenir cap problema amb l’idioma així que va progressar amb el curs sense dificultats. Les seves notes eren altes, com si l´anglès fora la seva llengua materna. L´aprenentatge a l´acadèmia va ser molt profitós. És important aprendre anglès!

Eva Torondel

Mare

Porto a ma filla des de petita a Angloschool Idiomes. Ara té 10 anys i estic molt contenta en veure-la parlar en nens i nenes dels Estats Units, com interpreta obres de teatre tot en anglès. La seva pronunciació, la seva expressió… La metodologia d´Angloschool Idiomes per a mi és molt bona, els nens i nenes van motivats i aprenen molt. Fan activitats molt variades i desperten l´interes per apremdre. A més a més, amb els diferents esdeveniments que porta a cap Angloschool Idiomes, nosaltres podem veure la seva evolució i els resultats any rera any.

Eric Matamoros Morales

Alumne

Vaig des de petit a Angloschool Idiomes. A tercer d’ ESO ja tenia el B1 i en acabar 4rt d’ESO vaig presentar una sol.licitud per poder participar en un projecte al Research Science Institute a USA que es fa des del programa joves i ciència. Per poder accedir-ho s’ exigia un nivell d´anglès molt alt i sortosament jo el tenia i no m´ha impedit poder participar en aquest programa tant rigurós i exigent, tot en anglès on molt pocs hem tingut la sort d´accedir-hi.

Clàudia Soriano

Alumna

Hola, sòc Clàudia i tinc 15 anys. Vaig a Angloschool Idiomes des dels 5 anys i tinc molts bons records des de llavors fins ara, jugant a trobar ous de pasqua, fent concursos… i tot en anglès! En acabar 3er d’ESO vaig fer un curset intensiu a l´estiu per treurem el B2(First). Em vaig examinar i vaig aconseguir el títol. Porto 10 anys vening a Angloschool Idiomes i trobo que ha sigut la millor opció que vaig poder triar. Ara estic fent 4rt d’ESO i ja m´estic preparant per a l´Advanced, espero tenir la mateixa sort que amb el First!

Rafel Vidal Valldeperez

Alumne

Necessitava el B1 i em vaig inscriure a Angloschool Idiomes per fer un curs intensiu d´estiu de preparació per al B1. Vaig aconseguir aprovar i després vaig decidir continuar per ampliar el meu currículum amb el B2 que ja sé que en un futur el necessitaré per la feina. Ara estic preparant-me per al B2 a Angloschool Idiomes i de moment estic banstant content de tot el que estic aprenent.

Angloschool Idiomes es un centro avalado por el Trinity College de Londres y Cambridge ESOL.